Pluska urobila hriešnika z nesprávneho poslanca

Pluska urobila hriešnika z nesprávneho poslanca Reprofoto Plus Jeden Deň

Denník Plus Jeden Deň aj jeho web sa opäť sekol, naložil nasprávnemu poslancovi.

 


Reprofoto Plus 1 deň

 

 

Denník Plus Jeden Deň dnes v printovom vydaní aj na webe pluska.sk priniesol článok o tom, ako niektorí poslanci nedodržujú pravidlá, keď v rokovacej sále telefonujú. V článku s názvom Haló, páni, čo ten mobil? denník píše, že „nielen ostrieľaní poslanci, ktorí sú v rokovacej sále už nejaké to volebné obdobie, ale dokonca aj nováčikovia si dovoľujú." K článku prikladá fotky "hriešnikov."

 

Na najväčšej fotke je poslanec v sivom saku, ktorý kráča s telefónom pri uchu. Pod fotkou je poznámka: „Aj Tibor Bernaťák viackrát porušil rokovací poriadok," pričom denník Bernaťáka kritizuje aj v článku.

 

"Na fotke nie som ja, je to neprofesionálna práca," reagoval pre Omédiách.com poslanec SNS Tibor Bernaťák (1974), ktorý očakáva od Plus Jeden Deň ospravedlnenie.

Na fotke je iný Tibor a z inej strany – Tibor Bastrnák (1964) zo strany Most–HÍD. „Áno, na fotke som ja, ako kvôli telefonátu odchádzam z rokovacieho sálu," povedal Bastrnák pre Omédiách.com.

 

 

T. Bernaťák SNS

T. Bastrnák Most-HÍD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nie je to prvýkrát, čo denník Plus Jeden Deň ukázal, že nepozná tváre politikov.

Odporúčame aj: Pluska sa pochválila fotkami expremiéra s barlami, bol to však niekto iný

Nedávno písal článok o tom, že za Robertom Ficom prišiel s barlami bývalý predseda československej vlády Marián Čalfa. Čalfa bol v tom čase v Prahe, denník nafotil Víťazoslava Mórica.