Spot Poštovej banky pripomína televíznu súťaž, zahrali si v ňom aj zamestnanci banky

Spot Poštovej banky pripomína televíznu súťaž, zahrali si v ňom aj zamestnanci banky Reprofoto PB

Nová kampaň Poštovej banky na Pôžičku s úrokom 0 % sa nesie v duchu súťažnej relácie, do ktorej, okrem dvoch hercov, obsadila banka svojich zamestnancov.


„Čerstvý výherca jackpotu síce vie, že toto je dôvod na oslavu, ale zároveň si uvedomuje, že ešte väčšou výhrou je pôžička, ktorú môže mať úplne zadarmo. Koľko si požičiate, toľko banke vrátite,“ povedala Silvia Wenderlová, head of marketing Poštovej banky.

Kampaň, ktorá sa objaví v širokom spektre médií, od rádií, televízií, cez printy, sociálne siete, citylighty kreatívne a produkčne zastrešila agentúra Wiktor Leo Burnett.

 

„Ak je raz úrok 0 %, potom neexistuje dôvod si nepožičať - túto jednoduchú mantru sme aplikovali na celú kampaň. V každom médiu sa snažíme odčítať aktuálnu emóciu diváka a ubezpečiť ho, že ani to, čo práve prežíva, nie je prekážkou nevyužiť našu ponuku. Napríklad v online bumperoch máme súcit s tými, ktorí neznášajú nepreskočiteľné reklamy, v OOH zase s ľuďmi, ktorých čaká cesta v preplnenom autobuse. V TV sme ideu potiahli do absurdna - pôžička s úrokom 0% je atraktívna aj pre výhercu jackpotu,“ povedal Martin Keder z agentúry Wiktor Leo Burnett.

Podobne ako už v minulosti v kampani vystupujú ľudia z banky. „Keďže vždy išlo o príjemnú a úspešnú spoluprácu s pozitívnym ohlasom kolegov, rozhodli sme sa, že komparz v novom televíznom spote obsadíme ľuďmi z vlastných radov,“ povedala Wenderlová. Jeden natáčací deň, počas ktorého spot vznikal, si tak spolu s profesionálmi výrobného štábu užilo aj takmer 30 komparzistov - zamestnancov banky.

Vizitka kampane:
Klient: Poštová banka
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Kreatívny riaditeľ: Martin Keder
Art Director: Martina Mihálová, Zuzana Strempeková, Mária Karasová
Copywriter: Veronika Podmaková, Martin Keder
Account: Juraj Výboch, Simona Bobeková, Stanislav Várady
Strategy Director: Vlado Lefík
Produkcia: JOJ Production
Réžia: Tomáš Řehořek
Kamera: Juraj Chlpík
Zvuk: Vlado Bajnoci