Nalaďte váš satelit na DIGI. Objavte DIGI televíznu ponuku (video)

Nalaďte váš satelit na DIGI. Objavte DIGI televíznu ponuku (video) Zdroj: DIGI

DIGI v novom roku ponúka zákazníkom možnosť, ako využiť ich existujúci satelit a objaviť DIGI ponuku: televíziu bez viazanosti, bohatú programovú ponuku pre celú rodinu vrátane 14 športových či 11 detských programov a dlhodobo nezmenenú cenu už od 9,60 € mesačne. Výhodou je, že zákazník môže využiť svoj starý satelit a nemusí volať technika či platiť za inštaláciu. Všetko, čo divák pri prechode do DIGI potrebuje, je nový Set-top box alebo CA modul, ktorý mu spoločnosť pošle kuriérom.

NALAĎTE SA NA DIGI

Zákazníci si môžu naladiť vlastný satelit na DIGI a využívať tak všetky zákaznícke benefity. Ak je ich satelit nasmerovaný na satelitnú pozíciu 1W (zákazníci Freesat, Telekom a DIGI), na príjem satelitnej služby stačí iba koncové zariadenie (CA modul alebo Set-top box). Táto forma inštalácie je navyše v DIGI bez akýchkoľvek poplatkov a viazanosti.
Pokiaľ má zákazník záujem o nový satelit, pri využití bonusu ho v DIGI získa bez poplatku. Satelitná televízia od DIGI je dostupná na celom území Slovenska.

Všetky informácie o kampani nájdete na www.digislovakia.sk/objavte-digi-televiznu-ponuku

VÝHODY, PREČO PREJSŤ K DIGI

DIGI ponúka zákazníkom televíziu a internet bez viazanosti. V DIGI televíznej ponuke navyše diváci získajú programy, aké u konkurencie nenájdu. Vychutnať si môžu 14 športových programov vrátane DIGI Sportu a Premier Sportu, LIVE prenosy amerického futbalu, prestížne zápasy UFC, 11 detských kanálov vrátane Ťuki TV, obľúbené programy Discovery a Eurosport či dokumentárny BBC Earth a mnohé ďalšie. Ďalšími výhodami sú aj doplnkové služby: DIGI GO – televízia vo vašom mobile či tablete, alebo služba TV Archív.

DARČEK PRE NOVÝCH ZÁKAZNÍKOV

V aktuálnej kampani si DIGI pre maďarsky hovoriacich divákov pripravila benefit: balíček EXTRA HU+, ktorý obsahuje 37 maďarských programov, iba za 0,50 € mesačne na prvé 3 mesiace. Zľava platí na satelitnú aj káblovú televíziu. Celkovo tak môžu diváci DIGI Slovakia sledovať až 70 programov s maďarskou zvukovou stopou.