Markíza už avizuje Zlaté talenty so Zlaticou (FOTO)

Markíza už avizuje Zlaté talenty so Zlaticou (FOTO) Ilustr. foto: TV Markíza

Zlatica Švajdová Puškárová sa vracia na obrazovku. Nebude už moderovať Televízne noviny, ale bude mať v rámci Televíznych novín vlastný autorský seriál s názvom „Zlaté talenty so Zlaticou“.

Prvý diel odvysiela Markíza už v túto nedeľu a nový seriál sa stane pravidelnou súčasťou sobotných vydaní hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny, avizuje v tlačovej správe televízia.

V rámci seriálu bude bývalá moderátorka cestovať po celom Slovensku a "netradičným spôsobom" bude predstavovať divákom talentovaných ľudí, ktorí si zaslúžia mediálnu pozornosť.

V prvej reportáži predstaví mladého huslistu Tea Gertlera, ktorý v hre na husliach začínal ako štvorročný, vyhral mnohé medzinárodné súťaže a ktorému prejavili výnimočné uznanie aj zahraničné megahviezdy.

„Veľmi nás teší, že sa Zlatica vracia na obrazovky TV Markíza a že bude môcť v Televíznych novinách opäť preukázať svoj nesporný novinársky talent. Veríme, že sa divákom a diváčkam bude jej autorský seriál páčiť a že vďaka nemu spoznáme množstvo zaujímavých talentovaných ľudí, ktorí žijú na Slovensku,“ povedal Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.